ŠÉFKUCHAŘ/KA SPOLEČNÉHO STRAVOVÁNÍ TECHNICKÉ UNIVERZITY V LIBERCI

Technická univerzita v LiberciIČO: 46 747 885

Předpoklady

Vhodné pro
Zdravé osoby
Souhlas se zaměstnáním pro
nezadáno
Minimální stupeň vzdělání
Střední odborné (vyučen)
Požadované obory vzdělání
Kuchař, kuchařské práce
Požadované jazykové znalosti
nezadáno
Požadované dovednosti
nezadáno
Profese CZ-ISCO a obor
Šéfkuchaři v jídelnách, menzách (34341)
Obchod a cestovní ruch
Další požadovaná povolání
nezadáno

Nabídka

Poslední změna
12. 4. 2025
Doba zaměstnání
od 11. 4. 2025
Počet hodin týdně
nezadáno
Počet volných míst
1
Směnnost
Pružná pracovní doba
Pracovněprávní vztah
Pracovní poměr - plný úvazek
Nabízené výhody
Dovolená navíc
Předškolní zařízení
Podnikové stravování
Mzda
30 000
Kč/měsíc

Místo výkonu práce

Studentská 1402/2 Liberec I-Staré Město 46 001 Liberec (nečleněné město) okr. Liberec

Komu a kde se hlásit

Ing. Šírková Alena

Studentská 1402/2

Liberec I-Staré Město

46 001 Liberec (nečleněné město)

okr. Liberec

Email: volnamista@tul.cz

Upřesňující informace

CHARAKTER: přebírá suroviny a rozděluje práci pracovníkům kuchyně, podílí se na vaření denní nabídky jídel a cateringových akcí, mimořádných akcí, kontroluje a uvolňuje denní vyrobenou produkci do výdeje, prodeje, cateringové akce společně i s vedoucím provozu a kuchaři, za konečný výstup je plně odpovědný, spolupracuje na tvorbě jídelního lístku a plánu výroby - konzultace s vedoucím provozu, pracuje dle základních receptur (norem), technologické postupy pro teplou kuchyni, studenou kuchyni a vnáší inovaci dle požadavků na trendy ve stravování, vše v souladu s ekonomickými cíli, má plnou odpovědnost za svěřené hodnoty (výrobní inventář, potraviny), provádí inventarizaci skladu potravin, důsledně dodržuje hygienické a bezpečnostní předpisy, v případě potřeby provádí i ostatní práce spojené s bezproblémovým chodem menzy. DOVEDNOSTI a VZDĚLÁNÍ: střední odborné vzdělání s výučním listem - obor kuchař, praxe v provozu hromadného stravování výhodou, platný zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství, zodpovědnost, důslednost a spolehlivost, chuť pracovat a učit se novým věcem, spolupráce na nových recepturách a sezónních jídlech, flexibilita, kreativita, samostatnost. PRAC. POMĚR: 100% úvazek, jednosměnný provoz, první smlouva na dobu určitou v délce 1 roku, další prodloužení již na dobu neurčitou. NÁSTUP: ihned nebo dle dohody, mzd. zařazení B4 dle vnitř. mzd. předpisu, přiznání základního příplatku po zkušební době v návaznosti na hodnocení pracovního výkonu. Zaměstnanecké výhody: podnikové stravování, 6 týdnů dovolené, dětský koutek. Zaujaly Vás výše uvedené informace? Pokud ano, pošlete prosím strukturovaný životopis e-mailem na adresu: Zdenek Raichart, vedoucí menzy Harcov TUL, e-mail: zdenek.raichart@tul.cz, tel/mob:485 355 290, 734 872 434. Volné místo je od 10.04.2025 zveřejněno na úřední desce TUL (https://www.tul.cz/kariera/).

Zdroj

Kontaktní pracoviště ÚP ČR
Referenční číslo
31 104 040 759