Bohemia - lázně a. s.IČO: 45 357 218
Předpoklady
Nabídka
Místo výkonu práce
Komu a kde se hlásit
Sluka Jiří
Sadová 800/5
36 001 Karlovy Vary
Email: personalni@bohemia-lazne.cz
Telefon: 602 415 089
Upřesňující informace
Kontakt: Sluka Jiří, tel.: 602 415 089, e-mail: personalni@bohemia-lazne.cz - Vyučení v oboru není podmínkou; praxe v potravinářství min. 2 roky nutná. - Znalost výroby knedlíků, příprava příloh k hotovým jídlům, znalost zhotovení teplých moučníků - Spolupráce při objednávání, přejímce a skladování zboží. - Součinnost při zajišťování hospodárnosti gastronomického provozu. - Součinnost při přípravě a expedici výrobků a pokrmů. - Výdej pokrmů studené a teplé kuchyně. - Ošetřování kuchyňského náčiní a vybavení. - Dodržování HACCP (Systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů) a kritických bodů. - Předběžná příprava surovin a potravin rostlinného i živočišného původu. - Méně náročné pracovní úkony spojené s přípravou pokrmů - Příprava nápojů. - Úklidové práce v gastronomickém provozu. - Směnný provoz (krátký/dlouhý týden) personální stravování, 5 týdnů dovolené, příspěvek na penzijní připojištěníprémie