Další zdr.: narodnikvalifikace.cz
Výsledky: 1 z 2 všech výpisů (Pro další výpis scrolujte stránku níž).
Program: Zpracování živočišných tuků
Typ: profesní akreditace
Obor: neuveden
Úroveň: 3
Kód OV: 29-025-H
(Kód): 541
Od: neuvedena
Bez vzděl.: neuvedena
S min. SŠ.: neuvedena
Požadavek: neuveden
Další zdr.: narodnikvalifikace.cz
Výsledky: 2 z 2 všech výpisů (Pro další výpis scrolujte stránku níž).
Program: Zpracování živočišných tuků
Typ: profesní akreditace
Obor: neuveden
Úroveň: 3
Kód OV: 29-025-H
(Kód): neuveden
Od: 3. 12. 2019
Bez vzděl.: 60 hodin
S min. SŠ.: neuvedena
Požadavek: zdravotní způsobilost, odpovídající fyzická zdatnost je vyžadována, platný zdravotní průkaz pro práci v potravinářství