Akreditace programu Výroba restauračních moučníků

Další zdr.: narodnikvalifikace.cz

Výsledky: 1 z 2 všech výpisů (Pro další výpis scrolujte stránku níž).

Program: Výroba restauračních moučníků

Typ: profesní akreditace

Obor: neuveden

Úroveň: 3

Kód OV: 29-012-H

(Kód): 811

Od: neuvedena

Bez vzděl.: neuvedena

S min. SŠ.: neuvedena

Požadavek: neuveden

Další zdr.: narodnikvalifikace.cz

Výsledky: 2 z 2 všech výpisů (Pro další výpis scrolujte stránku níž).

Program: Výroba restauračních moučníků

Typ: profesní akreditace

Obor: neuveden

Úroveň: 3

Kód OV: 29-012-H

(Kód): neuveden

Od: 3. 12. 2019

Bez vzděl.: 100 hodin

S min. SŠ.: neuvedena

Požadavek: zdravotní způsobilost, platný zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství