Filtr vyhledávání volných míst v ČR
Celkem 5 akreditací poskytující 5 programů činností
-
1. Přeprava a ustájení ... 2. Prodej výsekového ma... 3. Porážení a konečná ú... 4. Ošetření opracovanýc... 5. Bourání masa 6. Porážení jatečné opr... 7. Výroba masných výrob... 8. Výroba konzerv 9. Zpracování živočišný... 10. Balení a expedice ma... 11. Barman 12. Výroba jemného pečiva 13. Výroba zákusků a dortů 14. Výroba a zpracování ... 15. Výroba restauračních... 16. Řemeslná výroba perníků 17. Sommelier 18. Příprava teplých pokrmů 19. Příprava pokrmů stud... 20. Příprava pokrmů pro ... 21. Příprava minutek 22. Jednoduchá obsluha hostů 23. Složitá obsluha hostů 24. Kuchař expedient
Další zdr.: narodnikvalifikace.cz
Výsledky: 1 z 2 všech výpisů (Pro další výpis scrolujte stránku níž).
Program: Výroba restauračních moučníků
Typ: profesní akreditace
Obor: neuveden
Úroveň: 3
Kód OV: 29-012-H
(Kód): neuveden
Od: 3. 12. 2019
Bez vzděl.: 100 hodin
S min. SŠ.: neuvedena
Požadavek: zdravotní způsobilost, platný zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství
Další zdr.: narodnikvalifikace.cz
Výsledky: 2 z 2 všech výpisů (Pro další výpis scrolujte stránku níž).
Program: Výroba restauračních moučníků
Typ: profesní akreditace
Obor: neuveden
Úroveň: 3
Kód OV: 29-012-H
(Kód): 811
Od: neuvedena
Bez vzděl.: neuvedena
S min. SŠ.: neuvedena
Požadavek: neuveden