Další zdr.: narodnikvalifikace.cz
Výsledky: 1 z 2 všech výpisů (Pro další výpis scrolujte stránku níž).
Program: Výroba konzerv
Typ: profesní akreditace
Obor: neuveden
Úroveň: 3
Kód OV: 29-024-H
(Kód): 549
Od: neuvedena
Bez vzděl.: neuvedena
S min. SŠ.: neuvedena
Požadavek: neuveden
Další zdr.: narodnikvalifikace.cz
Výsledky: 2 z 2 všech výpisů (Pro další výpis scrolujte stránku níž).
Program: Výroba konzerv
Typ: profesní akreditace
Obor: neuveden
Úroveň: 3
Kód OV: 29-024-H
(Kód): neuveden
Od: 3. 12. 2019
Bez vzděl.: 150 hodin
S min. SŠ.: neuvedena
Požadavek: zdravotní způsobilost, odpovídající fyzická zdatnost, platný zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství