Firma: Republikové centrum vzdělávání, s.r.o.

CJ: 27351/10-24/869

Od: 14. 12. 2010

Do: 14. 12. 2013

1. Složitá obsluha hostů

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 65-008-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 80 hodin

Teoretický: 20 hodin

2. Příprava minutek

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 65-004-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 30 hodin

Teoretický: 10 hodin

3. Příprava teplých pokrmů

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 65-001-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 90 hodin

Teoretický: 30 hodin

4. Výroba jemného pečiva

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 29-002-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 120 hodin

Teoretický: 30 hodin

5. Výroba restauračních...

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 29-012-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 80 hodin

Teoretický: 20 hodin

6. Řemeslná výroba perníků

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 29-042-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 95 hodin

Teoretický: 25 hodin

7. Výroba zákusků a dortů

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 29-007-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 160 hodin

Teoretický: 40 hodin

8. Výroba a zpracování ...

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 29-008-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 70 hodin

Teoretický: 20 hodin