Akreditace programu Příprava teplých pokrmů

Další zdr.: narodnikvalifikace.cz

Výsledky: 1 z 2 všech výpisů (Pro další výpis scrolujte stránku níž).

Program: Příprava teplých pokrmů

Typ: profesní akreditace

Obor: neuveden

Úroveň: 3

Kód OV: 65-001-H

(Kód): 811

Od: neuvedena

Bez vzděl.: neuvedena

S min. SŠ.: neuvedena

Požadavek: Bez požadavku na vzdělání

Další zdr.: narodnikvalifikace.cz

Výsledky: 2 z 2 všech výpisů (Pro další výpis scrolujte stránku níž).

Program: Příprava teplých pokrmů

Typ: profesní akreditace

Obor: neuveden

Úroveň: 3

Kód OV: 65-001-H

(Kód): neuveden

Od: 3. 12. 2019

Bez vzděl.: 150 hodin

S min. SŠ.: neuvedena

Požadavek: zdravotní způsobilost, platný zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství ; Bez požadavku na vzdělání