Akreditace programu Porážení jatečné opracování a porcování drůbeže


Další zdr.: narodnikvalifikace.cz

Výsledky: 1 z 2 všech výpisů (Pro další výpis scrolujte stránku níž).

Program: Porážení jatečné opracování a porcování drůbeže

Typ: profesní akreditace

Obor: neuveden

Úroveň: 2

Kód OV: 29-022-E

(Kód): 541

Od: neuvedena

Bez vzděl.: neuvedena

S min. SŠ.: neuvedena

Požadavek: neuveden

Další zdr.: narodnikvalifikace.cz

Výsledky: 2 z 2 všech výpisů (Pro další výpis scrolujte stránku níž).

Program: Porážení jatečné opracování a porcování drůbeže

Typ: profesní akreditace

Obor: neuveden

Úroveň: 2

Kód OV: 29-022-E

(Kód): neuveden

Od: 3.12.2019

Bez vzděl.: 100 hodin

S min. SŠ.: neuvedena

Požadavek: zdravotní způsobilost a odpovídající fyzická zdatnost, platný zdravotní průkaz pro práci v potravinářství