Firma: PERSONA GRATA v.o.s.

CJ: MSMT-1850/12-24/37

Od: 7.3.2012

Do: 7.3.2015

1. Příprava pokrmů pro ...

Typ kvalifikace: čistá

Klasifikace: 811

Praktický: 20 hodin

Teoretický: 20 hodin

Prezenční: neuveden

Distanční: neuveden

2. Příprava pokrmů stud...

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 65-002-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 16 hodin

Teoretický: 24 hodin

Prezenční: neuveden

Distanční: neuveden

3. Příprava teplých pokrmů

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 65-001-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 70 hodin

Teoretický: 50 hodin

Prezenční: neuveden

Distanční: neuveden

4. Příprava minutek

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 65-004-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 28 hodin

Teoretický: 28 hodin

Prezenční: neuveden

Distanční: neuveden

5. Kuchař expedient

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 65-011-E

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 2

Praktický: 16 hodin

Teoretický: 14 hodin

Prezenční: neuveden

Distanční: neuveden

6. Barman

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 65-009-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 20 hodin

Teoretický: 20 hodin

Prezenční: neuveden

Distanční: neuveden