Firma: GASTRONOMICKÁ AKADEMIE z.s.

CJ: MSMT-37988/12-212/908

Od: 7. prosince 2012

Do: 7. prosince 2015

1. Příprava teplých pokrmů

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 65-001-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 480 hodin

Teoretický: 120 hodin

2. Příprava pokrmů stud...

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 65-002-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 90 hodin

Teoretický: 36 hodin

3. Příprava minutek

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 65-004-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 47 hodin

Teoretický: 13 hodin

4. Složitá obsluha hostů

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 65-008-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 90 hodin

Teoretický: 38 hodin

5. Jednoduchá obsluha hostů

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 65-007-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 480 hodin

Teoretický: 120 hodin