Firma: Daníček Josef - SILEX Olomouc

CJ: MSMT-35749/2015-1/818

Od: 22. 1. 2016

Do: 22. 1. 2019

1. Příprava pokrmů stud...

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 65-002-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 25 hodin

Teoretický: 15 hodin

2. Příprava minutek

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 65-004-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 25 hodin

Teoretický: 15 hodin

3. Příprava teplých pokrmů

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 65-001-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 70 hodin

Teoretický: 50 hodin

4. Jednoduchá obsluha hostů

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 65-007-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 40 hodin

Teoretický: 30 hodin