Firma: BELSCHOLAE s.r.o.

CJ: 9467/10-24/298

Od: 22. 6. 2010

Do: 22. 6. 2013

1. Přeprava a ustájení ...

Typ kvalifikace: profesní

Klasifikace: 629

Teoretický: 80 hodin

2. Prodej výsekového ma...

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 29-018-H

Klasifikace: 541

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 50 hodin

Teoretický: 50 hodin

3. Porážení a konečná ú...

Typ kvalifikace: profesní

Klasifikace: 541

Praktický: 50 hodin

Teoretický: 50 hodin

4. Ošetření opracovanýc...

Typ kvalifikace: profesní

Klasifikace: 541

Praktický: 50 hodin

Teoretický: 50 hodin

5. Bourání masa

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 29-021-H

Klasifikace: 541

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 50 hodin

Teoretický: 50 hodin

6. Porážení jatečné opr...

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 29-022-E

Klasifikace: 541

Kvali. úroveň: 2

Praktický: 50 hodin

Teoretický: 50 hodin

7. Výroba masných výrob...

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 29-023-H

Klasifikace: 541

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 75 hodin

Teoretický: 75 hodin

8. Výroba konzerv

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 29-024-H

Klasifikace: 549

Kvali. úroveň: 3

Teoretický: 150 hodin

9. Zpracování živočišný...

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 29-025-H

Klasifikace: 541

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 30 hodin

Teoretický: 30 hodin

10. Balení a expedice ma...

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 29-026-H

Klasifikace: 541

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 50 hodin

Teoretický: 50 hodin

11. Barman

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 65-009-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 27 hodin

Teoretický: 13 hodin

12. Výroba jemného pečiva

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 29-002-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 80 hodin

Teoretický: 70 hodin

13. Výroba zákusků a dortů

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 29-007-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 100 hodin

Teoretický: 100 hodin

14. Výroba a zpracování ...

Typ kvalifikace: profesní

Klasifikace: 541

Praktický: 45 hodin

Teoretický: 45 hodin

15. Výroba restauračních...

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 29-012-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 50 hodin

Teoretický: 50 hodin

16. Řemeslná výroba perníků

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 29-042-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 60 hodin

Teoretický: 60 hodin

17. Sommelier

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 65-010-H

Klasifikace: 541

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 28 hodin

Teoretický: 12 hodin

18. Příprava teplých pokrmů

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 65-001-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 80 hodin

Teoretický: 40 hodin

19. Příprava pokrmů stud...

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 65-002-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 20 hodin

Teoretický: 20 hodin

20. Příprava pokrmů pro ...

Typ kvalifikace: čistá

Klasifikace: 811

Praktický: 20 hodin

Teoretický: 20 hodin

21. Příprava minutek

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 65-004-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 20 hodin

Teoretický: 20 hodin

22. Jednoduchá obsluha hostů

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 65-007-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 35 hodin

Teoretický: 35 hodin

23. Složitá obsluha hostů

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 65-008-H

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 3

Praktický: 60 hodin

Teoretický: 40 hodin

24. Kuchař expedient

Typ kvalifikace: profesní

Kód ob. vzd.: 65-011-E

Klasifikace: 811

Kvali. úroveň: 2

Praktický: 15 hodin

Teoretický: 15 hodin